معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی اصفهان گفت: ذبح دام خارج از کشتارگاه ها تهدیدی جدی در گسترش بیماریها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
علیرضا ادیبان در گفت و گو با ایرنا افزود: ذبح خارج کشتارگاه که به دور از نظارت بهداشتی انجام و همچنین لاشه دام از پیش سرد کشتارگاه عبور نکرده که این موضوع باعث انتقال بیماری از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
وی بیان کرد: ۹۹ درصد از کشتارگاه های استان اصفهان دارای پیش سرد هستند که بعد از کشتار، گوشت به مدت یک روز در یخچال های این مراکز قرار گرفته و پس از آن در بازار عرضه می شود.
معاون بهداشتی دامپزشکی اصفهان چنین اقدامی را در پیشگیری از انتقال بیماری ها موثر خواند و گفت: گذر لاشه دام از پیش سرد کشتارکاه ها در پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو لازم و مورد تاکید است.
به گفته وی، ۲۹ کشتارگاه دام در استان اصفهان وجود دارد که ۹۹ درصد این مراکز دارای پیش سرد هستند و کشتارگاههای با ظرفیت پایین کشتار پیش سرد ندارند که باید گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و بعدا عرضه کنند.
معاون بهداشتی دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه مردم برای پیشگیری از انتقال بیماری نسبت به پخت کامل گوشت دقت داشته باشند اظهارداشت: دامپزشکی سم پاشی میادین فروش و مراکز پرورش دام را به صورت طرح ضربتی و گسترده و به صورت رایگان برای از بین بردن کنه ها آلوده این بیماری اجرایی کرده است.
وی، از تداوم سم پاشی و گندزدایی در محل های نگهداری دام تا پایان تابستان خبر داد و گفت: به متولیان مراکز پرورش و نگهداری دام توصیه شده که دیوارهای این مراکز را با سیمان و یا پلاستر بپوشانند تا کنه ها در دیواره های این مراکز قرار نگرفته و رشد پیدا نکنند.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.