کله جوش

کله جوش

کله جوش اصفهان

کله جوش یا کلاه جوش 

این خوراک که به ایلات قشقایی و منطقه اصفهان منسوب است بسیا ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازی می باشد.  

لذا می توان آنرا در دسته غذا های حاضری محسوب نمود. با وجود سادگی بسیار خوش مزه و اشتها آور است.

 

مواد لازم برای سه نقر:

1. نیم کیو کشک پاستوریزه و یا خانگی ساییده شه و جوشیده.

2. نعنا خشک ساییده شده دو قاشق غذا خوری

3. پیاز خرد شده یک عدد بزرگ

4. گردو خرد شده 50 گزم و یا بیشتر

5. روغن برای سرخ کردن

6. نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

در ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نعنا خشک را به به آن افزوده و بسیارکم سرخ می کنیم. کشک را که با حدود یک لیوان آب رقیق کرده ایم به مواد سرخ شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جوش آمده و یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه می کشیم.

۱ ۰ ۰ دیدگاه

دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

خبرنگار اصفهان

منبع کاملترین اطلاعات و اخبار درباره اصفهان
از اصفهان ،اخبار اصفهان را بخوانید.
از اصفهان با مشاهیر اصفهان آشنا شوید.

دسته‌بندی
آخرین مطلب
پربیننده ترین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها
بایگانی