کله جوش یا کلاه جوش
این خوراک که به ایلات قشقایی و منطقه اصفهان منسوب است بسیا ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازی می باشد.
لذا می توان آنرا در دسته غذا های حاضری محسوب نمود. با وجود سادگی بسیار خوش مزه و اشتها آور است.
مواد لازم برای سه نقر:
1. نیم کیو کشک پاستوریزه و یا خانگی ساییده شه و جوشیده.
2. نعنا خشک ساییده شده دو قاشق غذا خوری
3. پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
4. گردو خرد شده 50 گزم و یا بیشتر
5. روغن برای سرخ کردن
6. نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نعنا خشک را به به آن افزوده و بسیارکم سرخ می کنیم. کشک را که با حدود یک لیوان آب رقیق کرده ایم به مواد سرخ شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جوش آمده و یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه می کشیم.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.